Allmänna upplysningar

Årskort 2017
Information om våra årskort finner du på www.mff.se

Kommunikation via e-post till årskortsinnehavare
Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort, och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och årskortsförnyelse, för att inte missa viktig information, riskera att förlora din plats eller gå miste om förköp.

Vad ingår i ett årskort?
Årskort 2017 ingår samtliga allsvenska hemmamatcher, förtur till biljettköp vid Europaspel.

För ungdomar
På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år (födda 1997 och senare). Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats (alla matcher) eller sittplats på kortsidorna.

Särskilda biljetter för barn och barnfamiljer
För att underlätta för alla familjer har vi en barnbiljett på Familjeläktaren för åldrarna 6 – 12 år (födda 2005 eller senare). Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn, alternativt 3 barn och 1 vuxen för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 590 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 770 kr.) Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn. Läs mer om familjebiljetten här. Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 20, 21 och södra delen av 22 samt 42, men kan anpassas i storlek från match till match. I kategori 3 matcherna mot Göteborg och AIK är Familjeläktaren borttagen.

För grupper
För bokning av gruppbiljett (över 15 personer), kontakta biljett@mff.se senast tre arbetsdagar innan match.

Sjungande Sittplats
Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07, 30 och norra halvan av sektion 29 ska vara medveten om att denna sektion är vikt för dem som vill vara med och skapa stämning.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Swedbank Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats och då ingår det inträde för ledsagare. Platserna har en egen kategori på ticnet.se. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats. Läs mer om rullstolsplatserna här.

Hitta hit
Hitta till Swedbank Stadion

Undvik köer!
Vill du undvika köer eller inte riskera att missa något av matchen, välj förköp och kom i god tid. I år har vi satsar på att skapa en mer levande miljö runt matcherna så att man gärna kommer redan när grindarna öppnar 90 minuter innan match.

Inne på ståplats har det också blivit kö och trängsel. Främst beror det på att man stannar vid ingångarna, istället för att sprida sig ordentligt. När du går in på ståplats kan du alltså hjälpa till genom att gå så långt in på läkaren som möjligt, istället för att stanna kvar vid ingången.

Biljetter till bortamatcher
Biljetter till MFF:s bortamatcher (vid de matcher det finns förköp) kan du köpa i MFF Shopen.

Resebiljetter kan du köpa i samband med hemmamatch i MFF Supports kiosk på Supportertorget. Det är vår officiella supporterklubb MFF Support som arrangerar resorna till våra bortamatcher och vi rekommenderar dessa resor varmt.
Mer information finns på MFF Supports hemsida.

Trygghet och säkerhet
www.mff.se. kan du läsa om vårt arbete med trygghet och säkerhet på Swedbank Stadion.