Årskort 2017

Med ett årskort säkerställer du att du följer Malmö FF på bästa sätt - på plats på Swedbank Stadion!

Så köper du ditt årskort

Du köper ditt årskort i MFF Shopen eller på dina sidor på Ticketmaster

Om du behöver hjälp med att köpa ditt årskort online, läs vår guide.

Alla frågor gällande årskort hanteras via biljett@mff.se

Vad ingår?

I Årskort 2017 ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF och förtur till biljettköp vid Europaspel. Observera att vid Europaspel kan det hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Ståplats Allsvenskan

De 3000 ordinarie årskorten till norra läktaren är slutsålda. För dig som vill ha ett årskort till ståplats säljs nu istället årskortet Ståplats Allsvenskan.

Med Ståplats Allsvenskan säkrar du din plats på norra läktaren till samtliga allsvenska hemmamatcher säsongen 2017. Du erbjuds också möjlighet till förköp till Europaspel i mån av plats på norra läktaren efter det att ordinarie årskortsinnehavare på ståplats fått chans till förköp. I annat fall kommer plats på sektion 19 eller 20 (sittplats) att erbjudas.

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer - 3, 6, 9 eller 12. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med "Klarna Kampanj" betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

All kommunikation via e-post Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Uthämtning av årskort

Vi skickar ditt årskort via post för en tilläggsavgift på 100 kr. Du kan också välja att kostnadsfritt hämta ut ditt årskort på kommande uthämtningstillfällen på Swedbank Stadion.

Om du betalade ditt årskort senast den 2 november kan du hämta ditt årskort följande tider:

10 december klockan 10:00-15:00
Mediacenter (ingång 27), Swedbank Stadion

17 december klockan 10:00-15:00
Mediacenter (ingång 27), Swedbank Stadion

OBS! Om du bytt plats efter den 2 november är inte ditt årskort tryckt ännu. Vänligen invänta kommande uthämtningstillfällen.

Ta med giltig legitimation, bokningsnummer eller bekräftelsemail.

Vi återkommer med information om fler uthämtningstillfällen.

Förlorat kort
Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor
Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Priser
Klicka på kartan nedan för att se de olika priskategorierna på våra årskort.

HTML5 Icon