Skip to main content

Årskort 2019

Snart börjar en ny säsong och som alltid har vi höga krav på oss själva. Vi har ställt in siktet på revansch i Svenska cupen, ett nytt europeiskt gruppspel och att återigen nå toppen av Allsvenskan. Genom att säkra årskort har du tagit ett viktigt beslut för att hjälpa MFF nå dit. Stödet från läktarna kommer att vara avgörande.

Tack för att du är med oss säsongen 2019!

Detta ingår i årskort 2019
• Samtliga hemmamatcher i Allsvenskan
• Förtur till biljettköp i Europaspelet
• Möjlighet att köpa biljetter till de två hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel till halva priset

För mer information om ditt årskort, besök mff.se/arskort .


Så köper du ditt årskort

Du köper ditt årskort på dina sidor på Ticketmaster.

Alla frågor gällande årskort hanteras via biljett@mff.se

Priser

Till säsongen 2019 har det inte skett några höjningar av priset. Klicka på kartan nedan för att se de olika priskategorierna på våra årskort.

HTML5 Icon

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

All kommunikation via e-post

Observera att all kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Skicka vidare din årskortsplats

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla Stadion fullsatt även när du själv inte kan komma.
Läs mer här om hur du går till väga för att skicka vidare din plats.

Leverans av årskort

Alla årskort levereras via posten. Vid beställning online kommer du att få uppge din adress.

Förlorat kort

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan. Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor

Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.