Skip to main content

Biljettkategorier 2017

För matcher i Allsvenskan säsongen 2017 gäller följande biljettkategorier:

Kategori 1: Jönköpings Södra IF, AFC United Eskilstuna, IK Sirius, Kalmar FF, Örebro SK, Östersunds FK.
Kategori 2: Halmstads BK, GIF Sundsvall, Hammarby IF, Djurgårdens IF, IF Elfsborg, BK Häcken, IFK Norrköping.
Kategori 3: IFK Göteborg, AIK.

För ungdomar
På Malmö FF:s hemmamatcher räknas man som ungdom till och med året man fyller 20 år (födda 1997 och senare). Som ungdom går man billigare på match om man väljer ståplats (alla matcher) eller sittplats på kortsidorna.

Särskilda biljetter för barn och barnfamiljer
För att underlätta för alla familjer har vi en barnbiljett på Familjeläktaren för åldrarna 6 – 12 år (födda 2005 eller senare). Vi har också familjebiljetter bestående av 2 vuxna och 2 barn för 400 kr för kategori 1– matcher (jämförpris 590 kr) och 550 kr till kategori 2- matcher (jämförpris 770 kr.) Biljettpriset är satt så att du ska spara pengar även om du väljer att gå en vuxen med tre barn. Läs mer om familjebiljetten här. Familjeläktaren omfattar i normala fall sektion 20, 21 och södra delen av 22, men kan anpassas i storlek från match till match. Dessa biljetter köps på Ticketmaster ombud, Call Center, MFF shopen samt i biljettluckan på matchdag.

Sjungande Sittplats
Sjungande sittplats är sektioner avsedda för supportrar med sittplatsbiljett som vill stå upp och sjunga under matchens gång. Sektionen skapades efter ett supporterinitiativ som föddes redan på Malmö Stadion. Du som köper biljett till sektionerna 07 och 08 på den västra läktaren samt sektionerna 29 och 30 på den östra läktaren ska vara medveten om att dessa sektioner är vigda för dem som vill vara med och skapa stämning.

Funktionshindrade med rullstol
Rullstolsplatserna på Swedbank Stadion är belägna på den norra läktaren, ovanför ståplats. Biljetter till rullstolsplats säljs till samma pris som till ståplats och då ingår det inträde för ledsagare. Platserna har en egen kategori på ticketmaster.se. Du kan även köpa årskort till rullstolsplats. Läs mer om rullstolsplatserna här

Önskar du som årskortsinnehavare att gå med hela familjen?
Ta med familjen, byt in din plats för en specifik match och ta med familjen på familjeläktaren. Din årskortplats återköps på denna match och du får en ersättningsbiljett tillsammans med din familj.

Maila till biljett@mff.se senast 2 dagar innan match. Informationen vi behöver är ditt kundnummer som står på ditt årskorts baksida samt hur många biljetter ni önskar.

Undvik köer!
Vill du undvika köer eller inte riskera att missa något av matchen, välj förköp och kom i god tid. I år har vi satsat på att skapa en mer levande miljö runt matcherna så kom gärna redan när grindarna öppnar 90 minuter innan match.

Inne på ståplats har det också blivit kö och trängsel. Främst beror det på att man stannar vid ingångarna istället för att sprida sig ordentligt. När du går in på ståplats kan du alltså hjälpa till genom att gå så långt in på läkaren som möjligt istället för att stanna kvar vid ingångarna.

Tack för att ni visar tålamod!

HTML5 Icon