Skip to main content

Köp säsongskort för 2018

1. Skapa konto

Först måste du skapa ett konto. Det gör du genom att klicka på SKAPA KONTO längst upp till höger. Fyll i dina uppgifter (de fält markerade med * är obligatoriska) och tryck sen på SLUTFÖR REGISTRERING HTML5 Icon

2. Köp säsongskort

Väl inloggad, klicka på ÅRSKORT längst upp i menyn. Sedan väljer du din plats.

HTML5 Icon

Välj plats via den klickbara arenalayouten och välj sedan pristyp. Gå sedan vidare genom att klicka på LÄGG TILL I VARUKORGEN.

HTML5 Icon

3. Gå till kassan

Nästa steg är ytterligare en informationssida där ditt erbjudande specificeras upp. För att gå vidare, klicka på GÅ TILL KASSAN längst ner i högra hörnet.

HTML5 Icon

4. Leveranssätt

Nu har du kommit till steget där du får information om leveranssätt.

HTML5 Icon

Få ditt kort skickat hem till dig – ingen avgift. Du får ditt plastkort skickat hem till dig i god tid innan säsongen startar.
När valet är gjort klickar du dig vidare till BETALNING längst ner i högra hörnet.

5. Betala ditt årskort

Nu är det dags att betala ditt årskort och här väljer du mellan att betala med Kort, Internetbank eller med Klarna. Välj betalsätt och klicka dig vidare via BEKRÄFTA BESTÄLLNING längst ner till höger i bild. HTML5 Icon

6. Villkor och bestämmelser

Sista steget innan allt är klart innehåller villkor och bestämmelser. För att slutföra köpet krävs det att du bekräftar att du samtycker till de villkor och bestämmelser som finns för försäljningen. Detta gör du genom att bocka i rutan för detta och sen klickar på SLUTFÖR KÖP längst ner till höger.

HTML5 Icon

7. Bekräftelse

Nu har betalningen gått igenom och du har slussats vidare till en bekräftelse om att köpet har genomförts. Du kommer utöver denna bekräftelse få ett bekräftelsemail skickat till din registrerade e-post.

HTML5 Icon