Skip to main content

Årskort 2018

Med ett årskort säkerställer du att du följer Malmö FF på bästa sätt – på plats på Swedbank Stadion!

Försäljningsdatum

25 augusti – 27 september
Förnyelse av årskort till 2017 års priser.

3 oktober – 31 oktober
Förnyelse av årskort till 2018 års priser.

16 november – 21 november
Årskortsinnehavare ”Ståplats Allsvenskan” får förtur till ordinarie årskort på ståplats i mån av tillgängliga platser.

Från 24 november
Årskortsförsäljningen öppnas för allmänheten.

Så köper du ditt årskort

Du köper ditt årskort i MFF Shopen eller på dina sidor på Ticketmaster.

Alla frågor gällande årskort hanteras via biljett@mff.se


Vad ingår?

I Årskort 2018 ingår samtliga allsvenska hemmamatcher för Malmö FF, möjlighet att i mån av plats köpa biljetter till de två hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel till halva priset och förtur till biljettköp vid Europaspel. Observera att vid Europaspel kan det hända att du inte får tillgång till ordinarie plats på grund av eventuella förändringar av läktarsektioner.

Sedan slutet av december har årskortsplatserna på ståplats varit fyllda. Nu kommer det en ny chans för alla som vill stötta MFF från ståplats under den allsvenska säsongen. På måndag den 15 januari klockan 10:00 släpper vi årskortet Ståplats Allsvenskan, som ger dig en plats på ståplats till alla våra allsvenska hemmamatcher.

Antalet kort som släpps är 500, så vänta inte för länge!
Vuxen: 1995 kr
Ungdom: 1245 kr
OBS! Ståplats Allsvenskan ger endast en plats till våra allsvenska hemmamatcher. Kortet ger inte förtur till biljettköp i Europaspelet, eller möjlighet att köpa biljett till halva priset i våra två gruppspelsmatcher i Svenska cupen.

Eftersom MFF:s ordinarie årskort inkluderar garanterad förtur till biljettköp till Europaspel och UEFA:s reglemente kräver stolar på ståplatssektioner, är taket på 3000 ordinarie årskort satt efter den minskade kapacitet som Norra läktaren har under Europaspelet. Det kommer fortfarande att säljas lösbiljetter till ståplats till våra allsvenska hemmamatcher.

Årskort på avbetalning

Via Klarna kan du betala ditt årskort på avbetalning. Summan du ska betala delas jämnt mellan det antal månader du väljer – 3, 6, 9 eller 12. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 95 kr för 3 månaders avbetalning eller 195 kr för 6-12 månader, och en aviavgift på 29 kr per månad. Med ”Klarna Kampanj” betalar du alltså uppläggnings- och aviavgift, men ingen ränta. Är du intresserad av att lösa ditt årskort på avbetalning, kontakta biljett@mff.se och ange ditt namn, personnummer, din plats eller kundnummer, samt ett telefonnummer där vi kan nå dig. Glöm inte att ange hur många månaders avbetalning du önskar.

All kommunikation via e-post

Observera att ALL kommunikation gällande årskorten sker via e-post och hemsida. Det är därför viktigt att du kan ange en korrekt e-postadress i samband med bokning av ditt årskort och att du uppdaterar den på din sida, eller hör av dig till oss ifall den skulle ändras under säsongen. Saknar du e-postadress är det ditt eget ansvar som årskortsinnehavare att hålla dig uppdaterad i samband med biljettsläpp och förnyelse av årskort, för att inte missa viktig information eller riskera att förlora din plats.

Skicka vidare din årskortsplats

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att hålla stadion fullsatt även när du själv inte kan komma.

Läs mer här om hur du går till väga för att skicka vidare din plats.


Leverans av årskort

Alla årskort levereras via posten. Vid beställning online kommer du att få uppge din adress. Kort som köptes innan den 28/11 kommer att vara tillhanda innan jul. De kort som köptes efter detta datum kommer att levereras i februari månad.

Förlorat kort

Årskortet är en värdehandling, och ska behandlas som en sådan.
Förlorat kort spärras och kan endast ersättas mot en avgift på 200 kr.

Frågor

Kontakta oss på biljett@mff.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Priser

Klicka på kartan nedan för att se de olika priskategorierna på våra årskort.


HTML5 Icon